Evening :)

Photobucket
Ssuuuuupp guys? How you guys doing? Good? Hahaha, so today I would like to post a new entry. Actually nak post kan video je, well sebagai kenangan yang terindah. Waktu video ini diambil 25/11 pada jam around 12 camtu ah. Time ni kitorang dah habis jawab paper Science. So, chilling kejap dengan diorang yelah lepas ni dah tak lepak sesama pakai baju sekolah. Seriously gonna miss them so much :(
video
(kalau rasa lagu blog ni mengganggu, korang boleh pause lagu tu)
Part Mai cakap 'mati-mati ikan' yang takleh blah tu hahaha. Actually dia nak cakap nyawa nyawa ikan. Seriously lawak doh haih bila lah dapat macam ni lagi.....

That's all for today, thank you for reading. Till we meet again on new entry dear reader(s) Byee :)

lots, and lots of love,
Niena
Goodbye Wmians. Goodbye school, goodbye teachers, goodbye...... :')