Di Setiap Pertemuan Pasti Berlaku Perpisahan :')

Assalamualaikum and hello everybody.  
Sehatkah anda semua? Sehat? Alhamdullilah. Ehh, apesal muka macam pucat jee. Tak sehat ehh? Pegi jumpa doktor cepat-2 taw? Kayy aku taw starting yang membosankan --,
Sekarang dah 19/12. Lagi tiga hari result PMR keluar. Serious kecut perut gilaa >.<' Agak-2 boleh tangguh sat dakk? HAHA. Qis takot pon ade, eksaited pon ade. Tak sabar nak meet member dekat Kedah. Rindu gila nyahh. Haritu je lha qis boleh bermesra-2 an dengan diorang sebab qis last day. Qis cadang nak pakai t-shirt putih je tapi member qis cakap pakai baju sekolah. Okayy, serious takk sukaa -..- Sebab qis cadang nak suruh diorang conteng-2 t-shirt putih qis tu. Contengan tanda tangan member, buad kenangan :') Tapi takpelah, last day qis nak pakai lencana sekolah Dato'Lela Pahlawan. 
Lepas nie pakai lencana sekolah lain pulak. Serious sedihh :'/ Dah dua tahun qis sekolah situ, banyak kenangan manis dan pahit. Kenangan pahit bila kena aim dengan cikgu pengawas, gadoh dengan member, bila buad spotcheck selalu kena, ade budak takpuas hati but now dah bebaik, ade member tapi backstabber (tak perlu digelar sebagai member kalau perangai macam tu), markah sejarah qis rendah, kena marah dengan cikgu sebab takbuad homework, ade cikgu suka cari pasal and banyak lagi lha. Yeaa, qis taw qis bukan seorang pelajar yang baik dan berdisiplin. Tapi qis try untuk berubah :')
Kenangan manis memang banyakk, qis sayang nak tinggal sekolah tuu sbb banyak kenangan manis yang semanis gula-2 kapas. Ramai member ambik tawaran pegi sch teknik and vokasional. Yang golongan pandai pulak ambik tawaran sch MRSM, MTD. Qis jea tak ambik sebab qis taktau kat KL nanti qis sekolah ape.Semuanya diuruskan oleh bapak sedara qis. Yang pasti mama qis suruh qis stay asrama.. Again?? Hurr -..- Demi kebaikan. Apepon boleh. Qis taklupa dengan pesanan member-2 qis, abang senior, adek junior, kakak senior, adek angkat qis. Ampa pesan, dok KL buat macam dok Kedah.. Habaq kat oqang KL biaq pekat baqu best. HAHA! Kelakar lha ampa semua. Qis toraii kayy? Qis sebanarnyea berat nak tinggalkan ampa. Tapi qis cuba jugak demi mencapai cita-2 qis. Ceywahh ayat =_= Ampa jangan lupa kami pulak tao? Kami sayang ampaaaaa. :'/ Mmuahhh flying kiss untuk ampa :'* Tangkap cepat, tangkap cepat. HewHew :] 
Last word from me, ILoveYouGuys (!) 

nota kaki : sorii entri panjang sangat, please jangan menyampah. HewHew :3

1 comment:

Nurul Ezatee Bieber said...

Assalamuallaikum tuan blog , jemput datang ke blog saya ya ..