Saya rindu semmuaa orang :'(


Photobucket
Ya ALLAH, aku rindu kan kawan-2 aku. Aku rindukan adopted bro,sis aku.Aku nak lepaskan kerinduan aku dkat diorang. Tp, engkau beri ujian. Aku tkdapat balek Kedah. Bila lg aku boleh jumpa diorang? Time cuti skolah ni la baru boleh aku jumpa diorang. Tp, keadaan tk mengizinkan. KenapaYaALLAH?
Ada satu haritu, aku menangis sampaikanaku termimpi-2 kan diorang. Orang cakap, kalau kita mimpi kan seseorang tu means dia tngah rindu kita. Benarkah Ya ALLAH? Klau begitu, aku juga rindukan diorang :'(
Ya ALLAH, aku pindah ke KL pon bukan keinginanku. Klau tkde sape yg kacau life aku, cerita buruk tntang aku dekat org, aku tkkan pindah ke KL nie stay dgn mama aku. Bukanlah aku menyesal, tp, aku rasa mcm keputusan yg akubuat tu tkbetol. Macam aku ni lari dari masalah. Ya ALLAH! Apakah kehidupan aku akan mnjadi lebih baik drpd akustay Kedah? Aku hanya mampu tunggu dan lihat :')
Dear my best friend forever, Halina
#1st picture :Really miss this moment. Time ni aku tngah sedih sebab abg angkat aku dah pindah. Time ni hg dok bagi aku senyum. Thanks weh sebab 24/7 ada dgn aku. Smpai org cakap kita ni kembar, pi mana jea mesti ada kita berdua. I miss you alot dear :'/
#2nd picture : Nahh, time ni kita ada problem besar kan? Allah tngah uji kita. Kena anti dgn budak biasa sebab kita pengawas. Then, ada yg tkpuas hati dgn kita pasal kes rokok tuh. Cikgu usha panas. Aku pulak, hmmh, kena kutuk dgn mak tiri sendiri. Tp, kita sabar jep kan? Kita dah bersumpah tknak pegang jawatan pengawas masa form 3. Tp, time akubawak camera pegi skolah pon ade orng bgtau dekat cikgu disiplin. Mmg time tuh aku dgn hg bengang kat budak laki tu lah kan. Dia tkpuas hati sbb kita bg nama dia dekat cikgu. Tp, kita sabar jugak kan?
Dah masuk 4 tahun kita kawan. :) Hg baik sngat dgn aku. Even kita dok gaduh besar time form 2 dulu, kita tetap serasi bersama. Ecewahh :)
Dear my classmate, 3Arif and Geng Asrama
Depa ni pulak geng aku dekat asrama mahupon di skolah. Rindu gilaa kat depa ni. Ya laa, hari-2 aku pi lepak dalam dorm depa, gossip dgn depa, gelak-2 dgn depa, serious! Rindu gilaa, act ramai lagi, tp aku jumpa satu ni jea. -,-

I miss all of you. Rindu aku nak bagi satu kelas riuh. Hgpa dok kata kami ni kaki riuh, klau tkdak kami sunyi jea hgpa. HAHA, woyy, hgpa dok merapu pea. Wani lagi riuh dari aku okay. xD Tp, ramai yg budak kelas ni pindah skolah tahun ni. Hmm, mesti dah tkbest kan? Alia ape cite eh? Dia makin hawaq kea? Aku rindu dia jugak, sapa tak rindu kawan en? Tp, dia dah makin rapat dgn pikah. Aku tkboleh kata apa la. :')
Dear My Adopted Brother, Hafizam
Dah hampir 3 tahun kita declare :) Even abang dh pindah time ade
k form 2, kita still contact. Kita tklost contact langsung kan? Abang masih ingatkan gmbaq ni? Time ni kita pi Lawatan Sambil Belajar kat Penang. Then kita berhenti dekat QB sbb rmai yg nak shopping, time tu la Halina plan nak belanja makan KFC. Seriously, time nie tkboleh adek lupa. Sngat manis :') Time jalan pulak, depa lepaih pi depan, kita yg dok belakang. Time tu abang jalan dgn adik. Serious tkboleh lupa :'( Tp, setiap
yg manis mesti ada pahit kan? Kenangan pling pahit skali time adik dapat tau abang ada adik angkat baru. Dah la masa tu dekat kem. Abang mmg sengaja eh nak bagi adik jealous? :'/ Balik masuk dalam khemah, adik terus nanges. Then time nak pegi zoo tuh, skali lagi adik sakit hati :'/ Abang bukan nk mai berbaris dgn adik mcm nash dgn halina buat. Abang pi dok menggatai dgn pompuan tu. Semua tu dh jadi kenangan :') Kita berbaik pon sebab kak Nina, gf abg. Klau tak, mmg kita dah putus lah. :')
Dear my adopted sister, Sofinas
Dah setahun lebih kita declare, tp akak tkpenah bosan pon dgn adik. Adik manja dgn akak. Tu yg akak suka, tp kadang-2 tu adik suka ikut kepala adik. Adik degil, tp degil-2 adik pon akak sayang ;) Btw dik, akak rindu adik tau? Akak rindu nak tidur sekatil dgn adik. Rindu nak peluk adik, kiss pipi adik. :'( Kadang-2 jerp kan kita gadoh? Tp, lama-2 okay balik. Hihi, akak rindu semua kenangan dgn adik. Time adik pengsan sbb penat, akak jaga adik. Smpai akak kena dngaq bebelan drpd bf adik, alip suruh jaga adik leklok. HAHA, ni akak dia la, mesti la jaga leklok. :P
Btw, akak mintak maaf sesangat sbb, last day akak dkat hostel haritu adik tkdapat tido dgn akak. Tsk :'( Akak tau mesti adik marah punya. Tp, now kita dh ok :) Akak akan simpan smua kenangan kita dlm ingatan akak ni. :*

Yaa, entri saya akak panjang sebab saya sedang meluahkan perasaan rindu saya yg terpendam dekat Encik Bloggie ni :)