Rindu serindu-rindu nya :'(

Assalamualaikum dan salam sejahtera.
Lama betol tak update blog //macam korang kesah\\ So, hari nie nak update letak gamba jee. Malas nak tulis. Hihi. Btw, qis busy skrang sbb ade ujian intervensi. Doakan qis lulus and dapat A kayy? Boleh laa qis dpt blackberry dr mama qis. XD Okayy, jum cuci mata tengok mereka-2 yang paling qis rapat :')
Dialah kawan sehidup semati qis. Dia bestie yang paling qis sayangg. Rindu budak niee :'(
Classmate tersayangg :')
Rindu nak menggila dgn diorang. Haihh :'(
Junior Tersayang
Memba terbaekk. Sayanggg diorang plusplus
Adek angkat tersayangg, tercinta sayaa. Damn, imy a lot adek. :'(
Ramai lagi lah, seriously... Rindu diorang nie gila-2. Rindu nak gelak besar dgn diorang, rindu nak gosip-2 dgn diorang, rindu nak main tepuk tampar dgn diorang, rindu nak karaoke lagu jiwang dgn diorang, rindu, rindu and rindu! :'( Ya-ALLAH, engkaulah lindungilah dan peliharalah mereka yang aku sayang drpd mala petaka. Aminn
P/s: Kenang daku di setiap doamu :')

No comments: