Selamat Hari Raya followers + bloggers :'*

Sori sbb takk update blog comot nie :D act , qis bz dgn org datang beraya + beraya rumah org mcm2 lagi lahh keBUSYan nye tuhh . Sori lahh kpd sesiapa yg rindu nak dgr cite pasal qis//cehh , bajed mcm byk follower pulakk kan ? =.=’//

Okayy , now kita start storymory yeah ? byk sgt crite nak critekan kat korang nie . takut telebih panjang lah kan , n takut korang terjuling mata pulak bace entry qis yg panjang berjela nie . So qis jz ringkaskan lahh or summing it up

Kisah Hari Raya-1

30.8.2011 : Hari raya taon nie qis balek Perak , kampung Mama qis . Tapi taon nie raya mcm takk raya jea sbb ramai sedara yg qis sygg sgt tuhh tak balek . Rindu gilababis kat kazen2 yang suka buad qis gelak teguling2 , cerita itu ini , yang suka dok sakat qis tuh . Mmg qis rasa tak best lahh . Taon nie depa takk balek , rasa macam nak nanges jea :’( . Yg balek pon kazen yg qis tak berapa nak ngam sgt . Yg qis ngam pon dgn family mak ngah qis . And qis bz time nie smpai xsempat nak pergi beraya . Ramai budak2 comel datang rumah opah qis . 1st time kasik sampul raya yg berisi kat budakbudak . Hee :’) //itupun duet opah XD\\ atleast merasa lahh jugak qis bagi duet raya kat orang . HAHA ! and Raya-1 nie jugaklahh yg mnjadi tarikh bermakna bagi qis cz qis coup balek dgn Mr.A . whoa , berkat bulan Syawal kott :) Hope kali nie dia serious lahh kan ?

baju raya tahun nie . 1st time baju raya xde warna pink . X'D

No comments: